Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Ved besøg på Uddannelseshuset.dk accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt

1.0 Generelt

2.0 Cookies

2.1 Hvad er cookies

2.2 Hvad bruger vi cookies til

2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies

2.4 Hvordan undgår du cookies

2.5 Tredjepartscookies

2.6 Cookies fra trafikmålinger

3.0 Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til

3.4 Samkøring af data

3.5 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger

3.6 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger

4.0 Kontakt

 

1. Generelt

Når du klikker dig ind på Uddannelseshusets hjemmeside indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Uddannelseshuset indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies
2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du kan endvidere modtage cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

2.2. Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Uddannelseshuset Media om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside.

For at fastlægge, hvem der besøger Uddannelseshusets hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sektioner, artikler og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv.  Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig.

Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Uddannelseshuset.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4. Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.

Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.5. Cookies fra vores samarbejdspartnere

Uddannelseshuset har også samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.

Det kan være online tjenester (fx Facebook, AddThis), som sætter disse cookies. Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer.

2.6. Cookies fra Google (trafikmålinger)

Uddannelseshuset benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.

Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om vores besøgende, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper.

Oplysningerne videregives kun til tredjeparter, i anonymiseret form med det formål at målrette markedsføring og opnå bedre viden om brugere på de enkelte hjemmesider. Oplysninger videregives også til tredjeparter, hvis dette kræves i medfør af lovgivning.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

3. Personoplysninger

3.1. Hvad er personoplysninger?

Uddannelseshuset beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber kurser eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail og evt. telefonnummer. I forbindelse med køb eller tilmelding til et kursus eller service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du køber tjenester på vores hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Persondata slettes ikke, men opbevares til senere reference og dokumentation for køb og levering af tjelester.

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger indtil du ønsker dem slettet.

3.3. Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på en af Uddannelseshusets digitale platforme, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel et online-forum, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Uddannelseshuset at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4. Samkøring af data

Når du opretter en profil på Uddannelseshusets hjemmeside eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Uddannelseshuset, skal du rette henvendelse på info@uddannelseshuset.dk,  eller telefon +45 45423244. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen
ACT-Uddannelseshuset ApS
45423244
CVR 28128762

Sidst opdateret 23.03.2018