Kundeudtalelser

Det siger vores kunder og kursister om…

Samarbejdet med Uddannelseshuset

KMDs Projekt- og konsulentforretning har haft et godt udbytte af samarbejdet med Uddannelseshuset. Det er en klar fordel for os, at der er så mange kompetencer at trække på – så forløbene bliver tilpasset vores egen situation; udgangspunkt og mål. Samtidig er det, som altid, en fornøjelse at samarbejde med Uddannelseshuset i planlægnings- og udviklingsfasen.

Kirsten Larsen

HR, Kompetence – og kommunikationschef, KMD A/S

Uddannelseshuset leverer en vare, som er tip top i orden. De ved hvad de har med at gøre og har styr på tingene. God dialog og planlægning.

Anette Toft Sørensen

Naviair

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med uddannelseshuset fra de indledende snakke om kursusindhold, tilrettelæggende korrespondancer til selve kursets afholdelse. Der har været en professionel styring af forløbet hele vejen. Underviseren var oplagt og havde lavet et program der passede vores ønsker. Mine kollegaer og jeg var meget tilfredse med kursusdagen og indholdet og de opståede diskussioner har givet alle stof til eftertanke.

Jeg kan derfor give mine anbefalinger til andre der skulle overveje at benytte uddannelseshuset som kursusgiver.

Anders Wedel

Tandlæge, Tandlægecentret Randers

Hurtig og effektiv læsning

Total optur – specielt over at have læst 100 sider på 20 min., og faktisk scoret 8 ud af 10 rigtige på checkspørgsmålene.”

Maria Ingeman

Programkoordinator, DTU Business

”Både læsetræningen og den gode, præcise instruktion. Dygtig, professionel og erfaren underviser. Rigtig god tilrettelæggelse. Super kursus”

Helle Simming

FLS Smidth A/S

“Hold da op – fantastisk kursus!”

Bettina Ørsø

Roskilde Kommune

Deltagerne havde et rigtigt godt udbytte. I gennemsnit forbedrede de deres læse-hastighed med 138%. Og de øgede samtidig deres forståelse af det de læste fra 71% til 76%!

De kan altså alle forstå mere af det de læser, selvom de læser over dobbelt så hurtigt. Det er rigtigt flot og vil give deltagerne et godt udgangspunkt for deres kommende eller igangværende studie.”

Sven-Erik Skaarup Thøfner

HR Konsulent, Solrød Kommune

Jeg vil gerne lige sige tak for i går – det var en skøn og udviklende dag, og jeg er helt klar til at gå i ”træningslejr” de næste 3-4 uger. Jeg havde ca. en time i toget, hvor jeg brugte skimming teknikken på en tekst som min underviser havde lagt ud aftenen før – det gik forrygende og jeg fik lavet mig nogle gode notater.

Gitte Noël Olesen

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Bare fortsæt sådan – det er super

Jette Svenningsen

Sosu Nord

Jeg har fået nogle super teknikker til at øge min læsehastighed

Freddy Knudsen

Vejdirektoratet

”Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus i sin helhed. Jeg har fået meget ud af hurtiglæsningen og har hænderne oppe over hovedet

Freddy Knudsen

Skovboskolen

”Fået meget ud af hele kurset – men selvfølgelig meget ud af læseøvelserne. Super god oplevelse med at læse en bog på 20 minutter.”

Annie B. Frandsen

Brønderslev Kommune

Kursisternes feedback var meget positive. Lige fra at Anja, var den bedste underviser ”Ever” til den gode oplevelse af de skjulte evner, de alle viste sig at have. Flere har også anbefalet at kurset gentages, så der er endnu flere der kan blive hurtigere til at læse.

Anette Toft Sørensen

Naviair

Jeg var meget begejstret for kurset! Følte virkelig, jeg lærte noget og var meget glad for blandingen mellem øvelser og teori. Der var mange a-ha-oplevelser undervejs. Anja var meget klar i spyttet og det gjorde at man virkelig spidsede ører.

Rigtig god respons og efterkritik på hver øvelse. Jeg synes, alle i mit fag burde tage kurset!

Pernille Wass

Politikens Forlag

Jeg er imponeret over, at man kan rykke sig så meget på en enkelt dag!

Alex Ahrendtsen

Folketinget

Det lykkedes næsten af 4 doble min læsehastighed – uden tab af indhold”

Benny Yssing

Dansk El-Forbund

“Efter kurset er min forståelse er den samme, men at tempoet er skruet helt i vejret. Før tog det mig en 1 time at læse 10 sider i en fagbog. Nu bruger jeg ca. 10 min. på 10 sider, og har den samme forståelse af stoffet jeg læser som før!

Jeg kan kun anbefale et hurtiglæsningskursus på det kraftigste for alle studerende, som gerne vil have lidt mere tid i hverdagen. Det er en rigtig Aha-oplevelse!”

Camilla Due

Jurastuderende

I dag har jeg læst: 70 høringssvar om kommunens budget. Dagsorden til møde på Langeland og i Svendborg. Og ja, det går betydeligt nemmere nu end før jeres kursus!”

Preben Jensen,

Byrådsmedlem, Billund Kommune

Jeg er i stand til at danne mig et overblik over en tekst på en brøkdel af den tid, jeg brugte før kurset

Kristian Pihl

Bornholms Regionskommune

Jeg kan anbefale kurset til andre, der skal starte et studie. Især hvis det er længe siden, de har læst et stort pensum.

Det er både tiden og pengene værd!”

Pernille Roland

Rigshospitalet

Jeg fik nogle konkrete læse- og notatteknikker der hjælper til at danne et hurtigt overblik over pensum, og dermed kan jeg prioritere hvilke dele af pensum der er vigtigst for mig.

Som HD studerende med fuldtids arbejde og deltids studie, er det ofte ikke realistisk at læse hele pensum i dybden!

Kurset har hjulpet mig til at få det meste ud af den tid jeg bruger på at læse lektier, og har givet mig indsigt i mine egne begrænsninger hvad angår læsning. Men også vist mig de muligheder jeg har for at forbedre min teknik.

Når jeg kan udlede en meningsfuld forståelse af pensum på den halve tid, er kurset en god investering i tid.

Jonas Mønster Vaabengaard

COO, B. Sc. EE, Pascal A/S

Kommunikation- og samtaletræning

Underviseren brænder for faget ‐ er i hele sin udstråling autentisk omkring metoden og er en eminent formidler. Skarpt skåret til, hun har en umærkbar fast styring med holdet og får lige præcis den læring igennem til os, hun har til hensigt. Jeg er meget imponeret og har efterfølgende fortalt alle omkring mig, at det er det kursus, jeg har fået mest ud af i de sidste mange år indenfor personlig udvikling.

Ulla Wernberg‐Møller

Region Syddanmark

Det var et veltilrettelagt og fagligt kompetent oplæg, der gav mulighed for at deltagerne kunne komme i spil. Brugbar viden, der kan anvendes i vores daglige arbejde og som gav stof til eftertanke.

Vi skulle have booket mere tid, da der var meget kød på oplægget, og vi kunne have gået mere i dybden. Det kan være at vi vender tilbage for at få en opfølgning.

Gitte Mariner

Asylafdelingen, Sundhedspersonalet, Røde Kors

Stort set alle modeller, øvelser m.m. har været meget givtige

Jacob Castelloni

H. Lundbeck A/S

”Godt med brug af fælles cases, evalueringer og feedback”

Dunja Bluming

Undervisningsministeriet

Der har været en professionel styring af forløbet hele vejen. Underviseren var oplagt og havde lavet et program der passede vores ønsker. Mine kollegaer og jeg var meget tilfredse med kursusdagen og indholdet og de opståede diskussioner har givet alle stof til eftertanke.

Jeg kan derfor give mine anbefalinger til andre der skulle overveje at benytte uddannelseshuset som kursusgiver.

Anders Wedel

Tandlæge, Tandlægecentret Randers

”Virkelig dygtig underviser, som kombinerer teori med gruppearbejde og kommer med eksempler fra dagligdagen. Underviseren var også god til at tilpasse kurset til gruppens behov”

Mette Christiansen

Codan

”Kan ikke fremhæve noget frem for noget andet. Jeg synes, det hele var fremragende!”

Lasse Slæger

KMD A/S

Det hele var godt – super super kursus!

Gitte Jacobsen

HOFOR (Københavns Energi)