Uddannelseshuset – Specialister i hurtiglæsning

Erfaren udbyder

Uddannelseshuset har solgt kurser, herunder hurtiglæsningskurser, til dansk erhvervsliv i mere end 50 år. Oprindeligt hed virksomheden Institut for Læseteknik og var i 1967 den første i Europa, der tilbød kurser i hurtiglæsning til erhvervslivet.

Vi tilbyder en lang række skræddersyede kurser indenfor kommunikation og undervisning, alle med udgangspunkt i vores kunders konkrete ønsker.

Hurtiglæsning

Vores kursuskoncept er gennemtestet af 27.000 kursister, og vi kan dokumentere, at 98 % af vores kursister læser mindst dobbelt så hurtigt, nogle endda 3 eller 4 gange så hurtigt, efter blot en enkelt dags kursus i hurtiglæsning.

Vi er Danmarks førende i hurtiglæsning, og over 500 ledere og medarbejdere lærer hvert år de effektive læseteknikker hos os.

Når du køber et kursus hos Uddannelseshuset til dig selv eller din virksomhed, kan du forvente et kursus leveret af specialister med mange års erfaring i effektive læse- og læringsstrategier.

Nøgleordene i Uddannelseshuset er: Resultater | Optimering | Effektivitet | Kvalitet

 

Carsten Thybo er partner og administrerende direktør i Uddannelseshuset. Carsten har, med sine 13 år i kursusbranchen, en stor erfaring i at analysere dit kursusbehov og matche dine ønsker med det optimale kursustilbud.

Du kan ringe til Carsten på telefon 45 42 32 44 eller skrive til ham på ct@uddannelseshuset.dk.

Anja Thybo er partner i Uddannelseshuset samt chefunderviser og kvalitetsansvarlig for kurserne i hurtiglæsning. Anja er ekspert i effektive læse- og læringsstrategier. 

Du kan ringe til Anja på telefon 45 42 32 44 eller skrive til hende på at@uddannelseshuset.dk

Dét siger kunderne om os

Det er en klar fordel for KMD, at der er så mange kompetencer at trække på hos Uddannelseshuset. Samtidig er det, som altid, en fornøjelse at samarbejde med Uddannelseshuset i planlægnings- og udviklingsfasen.

Kirsten Larsen

HR, Kompetence – og kommunikationschef, KMD A/S

Uddannelseshuset leverer en vare, som er tip top i orden. De ved, hvad de har med at gøre og har styr på tingene. God dialog og planlægning.

Anette Toft Sørensen

Naviair

Total optur – specielt over at have læst 100 sider på 20 min., og faktisk scoret 8 ud af 10 rigtige på checkspørgsmålene.

Maria Ingeman

DTU Business

Her er nogle af de virksomheder, vi har løst opgaver for

Ring endelig hvis du har spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os fx med overvejelser i forhold til, hvilket kursus, der vil være det optimale valg til dig eller din virksomhed.

Så tag endelig fat i os, hvis du har specifikke ønsker til en løsning, et udbytte eller et resultat.

Telefon 45 42 32 44

info@uddannelseshuset.dk

Eller benyt kontaktformularen

Kontaktformular

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.