Det er os der er den

De seneste 12 år har vi stået i spidsen for Uddannelseshuset, og haft fornøjelsen af at udvikle levere en række spændende kurser til alle vores mange glade kunder.

Bare rolig, vi laver ikke det hele selv, det har vi en stor stab af utroligt dygtige undervisere til at hjælpe os med.

Vi har en uhøjtidelig, men professionel tone, i alt vi laver.

Anja og Carsten Thybo

KMDs Projekt- og konsulentforretning har haft et godt udbytte af samarbejdet med Uddannelseshuset. Det er en klar fordel for os, at der er så mange kompetencer at trække på – så forløbene bliver tilpasset vores egen situation; udgangspunkt og mål. Samtidig er det, som altid, en fornøjelse at samarbejde med Uddannelseshuset i planlægnings- og udviklingsfasen.

Kirsten Larsen

HR, Kompetence – og kommunikationschef, KMD A/S

Anja Thybo

☏ 45 42 32 44

Underviseren på kurset hedder Anja Thybo, og hun har mere end 12 års erfaring med hurtiglæsning.

Anja er ekspert i effektive læse- og læringsstrategier, der bringer dig i mål – på jobbet, til mødet og på studiet. Hun underviser ledere, medarbejdere og unge studerende, og hendes kursister kommer typisk fra videnstunge brancher i det private erhvervsliv, fx medico, advokater, revisorer, journalister og politikere. Der er også en del ministerier og styrelser blandt kunderne. Udover kurser, workshops og 1:1 undervisning i dansk erhvervsliv, har Anja i flere år været tilknyttet CBS og DTU, hvor hun underviser de Master-studerende.

Anja Thybo er en erfaren underviser, som med en smittende entusiasme flytter dine grænser for, hvad du troede var muligt.

Carsten Thybo

☏ 45 42 32 44

Carsten står for den daglige drift, og kontakten til vores mange kunder, og har du været i kontakt med Uddannelseshuset, har du sikkert talt med, eller mødt Carsten på et eller andet tidspunkt. Har du ikke, så er det sandelig på tide.

Det er Carsten som har overblikket, og som har en formidabel evne, til at matche kunden og opgaven med præcis den rigtige underviser. Og til at sikre at form og indhold, passer til dig og dine medarbejdere.

Alle de andre. Med vores 12 dedikerede undervisere og vores kursusadministration i ryggen, arbejder vi målrettet for at sikre, at dit kursus bliver en perfekt oplevelse. Både for dig som opdragsgiver, og for jeres medarbejdere, der fortjener spændende veltilrettelagt undervisning som tager udgangspunkt i deres hverdag.

Vores undervisere kommer primært fra erhvervslivet, hvor de har med en relevant karriere bag sig, kombineret med en brændende lyst til at formidle. Vi håndplukker de bedste konsulenter, og har fordelen af, at kunne vælge præcis den konsulent som passer til din opgave. Det er ikke One-Size Fits all, men specialister på hver deres felt.

Skræddersyet – Fordi det giver bedre kurser

Vi skræddersyr alle kurser og forløb, så de passer præcist til de udfordringer du står med.

Efter vi har talt sammen, og vi er helt enige om, hvad der er vigtigt for jer at få ud af kurset, sammensætter vi sammen med vores erfarne undervisere, et kursus specielt til jer.

Fokusér på det du er bedst til!

Find den dato som passer jer, så står vi for resten! Det sikrer, at du kan afholde et gennemarbejdet og velforberedt kursus, uden at skulle huske på detaljer og deadlines. Det har vi styr på, fra start til slut.

Det lægger vores kunder vægt på!

En erfaren samarbejdspartner

Uddannelseshuset har været leverandør til private og offentlige virksomheder i mere end 50 år.

Fra det det første kursus i hurtiglæsning i 1965, til i dag, hvor vi stadig er at finde blandt de foretrukne kursusleverandører i Danmark.

Z

Vi holder dit kursus i hånden – fra start til slut

Du har sikkert også talt med vores kursuskoordinator Martine.

Med fokus på alle detaljer, holder hun styr på dine kurser, og sikrer at alt er koordineret og på plads, klar til jeres kursus.

Total optur – specielt over at have læst 100 sider på 20 min., og faktisk scoret 8 ud af 10 rigtige på checkspørgsmålene.

Maria Ingeman

Tandlæge, DTU Business

Ring til os, hvis du vil vide mere!

Telefon 45 42 32 44

Vi har altid tid til at svare på dine spørgsmål. Hvad enten det drejer sig om en forespørgsel, et godt råd eller opfølgning på et kursus, så er vi alltid til at få fat på.

Også selvom det ikke lige er et kursus du står og skal bestille.

Du kan naturligvis også skrive direkte til os, så har du svar inden for 24 timer, og sikkert også hurtigere.