Basiskurser

Vores basis kurser er gode grundlæggende værktøjskurser, som giver dig en række konkrete færdigheder du umiddelbart kan overføre til dit arbejde.

Vores fokus er på dig og dine behov for udvikling!

Målet med alle basiskurser er, at du i endnu højere grad kan koncentrere dig om din faglighed, når du ikke behøver spilde tid på tidsrøvere som fx dårlige møder, uhensigtsmæssig tidsstyring eller en indbakke der flyder over!

Vi gør dig god – Så du kan blive endnu bedre!

Enkle effektive kurser pakket med brugbare værktøjer,  alle har brug for

ALLE BASISKURSER

Sæt rigtigt komma

Sæt rigtigt komma

Kan du sætte dine kommaer rigtigt? Forkerte eller manglende kommaer sender et useriøst signal. Korrekte kommaer forhindrer, at dine budskaber misforstås. Kurset er for dig, som  skriver på arbejdet, gerne vil kunne sætte rigtige kommaer, og som samtidig vil have...

Effektiv opgavestyring med Outlook

Effektiv opgavestyring med Outlook

Lær principperne i, hvordan du får skabt dig et dagligt overblik over dine opgaver, kombineret med en praktisk gennemgang af, hvordan Outlook kan hjælpe dig med at (be)holde overblikket, og minimere indbakken.

Hold (færre) bedre møder

Hold (færre) bedre møder

Gode, velforberedte møder skaber hurtige, klare beslutninger og minimerer spildtid. Medarbejdere og ledere, som lærer, hvordan de kan effektivisere deres møder, kan også selv bidrage mere konstruktivt som mødedeltagere.

Præsentationsteknik

Præsentationsteknik

På kurset lærer du at opbygge og gennemføre en præsentation, så den er skræddersyet til dit publikum. Du lærer at tage scenen og præsentere dit budskab, samt understøtte din præsentation med interesseskabende argumentation og kraftfulde visuelle hjælpemidler.

Personlig planlægning

Personlig planlægning

Har du en plan for din dag så du får du lavet det der er vigtigst? Eller tager den ene opgave den anden, uden at det er dig som styrer prioriteringen?

Notat- og referatteknik

Notat- og referatteknik

Hvem kan med fordel tage et kursus i notat- og referatteknik? Sidder du med ansvaret for at tage notater til jeres møder og for at kunne skrive forskellige typer fyldestgørende referater, og du oplever at det tager for lang tid, eller at du har svært ved at få det...

Lær at skrive gode tekster

Lær at skrive gode tekster

Lær at skrive gode og effektive tekster og bliv bedre til at få dine budskaber frem. Du får en række enkle og effektive værktøjer der vil hjælpe dig med din skriftlige kommunikation.

Ring til os på telefon 45423244, hvis du er i tvivl om hvilket kursus som passer til dig!

Du kan også skrive direkte til Carsten Thybo på ct@uddannelseshuset.dk og få svar på dine spørgsmål