Kurser i Undervisningsteknik

 

Bliv klædt på til at undervise internt eller eksternt. Moderne undervisningsteknik handler om at kommbinere din personlige gennemslagskraft, med den nyeste forskning og viden om pædagogik og undervisning.

Det er ofte virksomhedernes fagspecialister som underviser internt, og det stiller høje krav til kvalitet og pædagogisk opbygning af undervisningen.

Derfor arbejder vi med dine styrker som underviser, og hjælper dig med at sætte dem i spil så din undervisning bliver en spændende og udbytterig oplevelse for alle du underviser.

Se alle kurser i undervisningsteknik

Pædagogisk og undervisningsteknisk opdatering til både helt nye og mere garvede undervisere

 

Pædagogisk og didaktisk opdatering

Pædagogisk og didaktisk opdatering

Få en pædagogisk og didaktisk opdatering, samt viden og færdigheder til at se nye nuancer i din undervisningspraksis, og modet til at videreudvikle, og forny, dig som en mere komplet underviser.

læs mere

Læring er det der står tilbage, når det som er lært er glemt!

DBU Instruktørkorps har anvendt Uddannelseshuset i forbindelse med videreuddannelse af instruktørerne.

Der var en smidig og fin kontakt mellem DBU og Uddannelseshuset inden kurset, og de specielle forhold der gør sig gældende for DBUs instruktørkorps var meget fint implementeret i kursusmaterialet.

Instruktøren var velforberedt og gennemførte undervisningen på en levende empatisk måde. DBU Instruktørkorps var meget tilfredse med Uddannelseshuset.

Allan Vennike

DBU Diplominstruktør, DBU

Kurset har været rigtig godt og givende. Sten er den helt rigtige underviser, og et indhold som jeg kan bruge direkte i min undervisning.
Özlem Vural

Ishøj kommune

Jeg har fået rigtig meget ud af hele undervisningsforløbet. Glæder mig til at komme i gang!
Tina Ritter

Lyngby-Taarbæk kommune

Ring til Carsten Thybo på telefon 45423244, hvis du har brug for rådgivning!

Du kan også skrive direkte på ct@uddannelseshuset.dk