Det siger vores kunder og kursister om Hurtig og effektiv læsning…

Jeg var meget begejstret for kurset! Følte virkelig, jeg lærte noget og var meget glad for blandingen mellem øvelser og teori. Der var mange a-ha-oplevelser undervejs. Anja var meget klar i spyttet og det gjorde at man virkelig spidsede ører.

Rigtig god respons og efterkritik på hver øvelse. Jeg synes, alle i mit fag burde tage kurset!

Pernille Wass

Politikens Forlag

Total optur – specielt over at have læst 100 sider på 20 min., og faktisk scoret 8 ud af 10 rigtige på checkspørgsmålene.”

Maria Ingeman

Programkoordinator, DTU Business

Deltagerne havde et rigtigt godt udbytte. I gennemsnit forbedrede de deres læse-hastighed med 138%. Og de øgede samtidig deres forståelse af det de læste fra 71% til 76%!

De kan altså alle forstå mere af det de læser, selvom de læser over dobbelt så hurtigt. Det er rigtigt flot og vil give deltagerne et godt udgangspunkt for deres kommende eller igangværende studie.”

Sven-Erik Skaarup Thøfner

HR Konsulent, Solrød Kommune

“Alle, der arbejder med store mængder af tekst til daglig, kan have gavn af at blive hurtigere til at læse. Man kan virkelig bruge værktøjerne. Det overraskede mig, hvor få greb, der skal til før man kan lære at læse væsentligt hurtigere.

Optur! Jeg kan anvende teknikkerne til hurtiglæsning både på mit arbejde og i min dagligdag generelt. Jeg regner på at komme til at læse dobbelt så hurtigt, hvilket vil give mig mere plads i hverdagen til de sjove arbejdsopgaver“.

Vanessa Christophersen

Kristeligt dagblad

“Hold da op – fantastisk kursus!”

Bettina Ørsø

Roskilde Kommune

Jeg vil gerne lige sige tak for i går – det var en skøn og udviklende dag, og jeg er helt klar til at gå i ”træningslejr” de næste 3-4 uger. Jeg havde ca. en time i toget, hvor jeg brugte skimming teknikken på en tekst som min underviser havde lagt ud aftenen før – det gik forrygende og jeg fik lavet mig nogle gode notater.

Gitte Noël Olesen

Dansk Handicap Idræts-Forbund

Bare fortsæt sådan – det er super

Jette Svenningsen

Sosu Nord

Jeg har fået nogle super teknikker til at øge min læsehastighed

Freddy Knudsen

Vejdirektoratet

”Fået meget ud af hele kurset – men selvfølgelig meget ud af læseøvelserne. Super god oplevelse med at læse en bog på 20 minutter.”

Annie B. Frandsen

Brønderslev Kommune

“Jeg gik meget opløftet fra kurset… følte mig som en mental Supermand… har allerede anbefalet kurset til adskillige på mit arbejde.”

Tine Johansen

Næstformand, Dansk Journalistforbund

Jeg er i stand til at danne mig et overblik over en tekst på en brøkdel af den tid, jeg brugte før kurset

Kristian Pihl

Bornholms Regionskommune

Det lykkedes næsten af 4 doble min læsehastighed – uden tab af indhold”

Benny Yssing

Dansk El-Forbund

“Efter kurset er min forståelse er den samme, men at tempoet er skruet helt i vejret. Før tog det mig en 1 time at læse 10 sider i en fagbog. Nu bruger jeg ca. 10 min. på 10 sider, og har den samme forståelse af stoffet jeg læser som før!

Jeg kan kun anbefale et hurtiglæsningskursus på det kraftigste for alle studerende, som gerne vil have lidt mere tid i hverdagen. Det er en rigtig Aha-oplevelse!”

Camilla Due

Jurastuderende

Kursisternes feedback var meget positive. Lige fra at Anja, var den bedste underviser ”Ever” til den gode oplevelse af de skjulte evner, de alle viste sig at have. Flere har også anbefalet at kurset gentages, så der er endnu flere der kan blive hurtigere til at læse.

Anette Toft Sørensen

Naviair

”Både læsetræningen og den gode, præcise instruktion. Dygtig, professionel og erfaren underviser. Rigtig god tilrettelæggelse. Super kursus”

Helle Simming

FLS Smidth A/S

I dag har jeg læst: 70 høringssvar om kommunens budget. Dagsorden til møde på Langeland og i Svendborg. Og ja, det går betydeligt nemmere nu end før jeres kursus!”

Preben Jensen,

Byrådsmedlem, Billund Kommune

Jeg kan anbefale kurset til andre, der skal starte et studie. Især hvis det er længe siden, de har læst et stort pensum.

Det er både tiden og pengene værd!”

Pernille Roland

Rigshospitalet

”Jeg synes, det har været et rigtig godt kursus i sin helhed. Jeg har fået meget ud af hurtiglæsningen og har hænderne oppe over hovedet

Anne-Mette Jørgensen

Skovboskolen

Jeg er imponeret over, at man kan rykke sig så meget på en enkelt dag!

Alex Ahrendtsen

Folketinget