Et kursus i hurtiglæsning er en investering for livet


Derfor kan du frit få repeteret teknikkerne, og optimeret udbyttet af dit  kursus i hurtiglæsning, uden at det koster dig én krone

Vi vil gerne sikre os, at du får fuldt udbytte af dit hurtiglæsningskursus. Derfor inviterer vi dig løbende til at komme og få repeteret teknikkerne.

Hvem kan deltage
Tilbuddet er til dig, der har deltaget på et af vores åbne kurser, online kurser eller i et kursus på din arbejdsplads.

Du er velkommen hvad enten du ønsker at få repeteret teknikkerne, eller bare har lyst til at få sat endnu mere turbo på hastigheden.

Det sker der på Brush-up kurset
På dagen veksler vi mellem træning på nye tekster, og repetition af teknikkerne fra kurset. Vi slutter af med tips og idéer til, hvordan du kan gøre din læsning endnu mere effektiv og udbytterig fremover.

Kurserne afholdes som et online/virtuelt kursus to gange årligt fra kl. 09.00 til 12.00.

.

Et kursus i hurtiglæsning er en investering for livet!

“Jeg meldte mig til brush up kurset, fordi jeg var kommet ud af den gode vane med hurtiglæsning og syntes, at det var svært at sparke det i gang igen. Dét lykkedes meget fint i løbet af denne formiddag – en god investering!”
Lars Broberg

Administrationschef, Finansforbundet

“Det var rigtig godt at få et gensyn med teknikkerne og lige blive mindet om, hvordan man gjorde hvad. Mange tak, det er en super mulighed, som jeg er glad for, at jeg fik, således at teknikken ikke går i glemmebogen.”
Rune Bødker Ponsaing

Project Manager, COWI

“Det var super inspirerende at møde dig igen, og du har en skøn tilgang til stoffet og forståelse for vores dagligdag. Jeg sidder med 2 store projekter med mange bilag, som jeg vil kaste mig over. Det er et super tilbud med gratis brush-up, så man finder den gode rytme igen.”
Maria Louise Bjørking

Leder af Sundhedsplejen, Ballerup Kommune

Du kan tilmelde dig Brush-Up her

Brush-Up er et gratis kursustilbud KUN til tidligere kursister. Du er velkommen, uanset hvor længe siden det er, du deltog på hurtiglæsningskurset.

10. juni 2024, kl. 09.00 - 12.00
Pris: Gratis for tidl. kursister
Live/Online
Tilmeld dig dette kursus  >>

(Normalpris 2.985 kr.)

 

12. december 2024, kl. 09.00 - 12.00
Pris: Gratis for tidl. kursister
Live/Online
Tilmeld dig dette kursus  >>

(Normalpris 2.985 kr.)

Få et kursus i din virksomhed

Hvis I er flere i virksomheden, der har deltaget på vores hurtiglæsningskursus, kan I med fordel få afholdt et Brush-Up kursus i jeres virksomhed. Kontakt os for en snak om mulighederne.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.