Det ligger ikke til mig at blive Star Struck.

Med et halvt århundrede på bagen, er jeg efterhånden kommet til din erkendelse, at mennesker er mennesker. Og der er sjældent nogen, der er mere mennesker end andre.

Men.

Der er altså undtagelser. Og Cecilie Frøkjær er én af dem.

For prøv og hør…

Frøkjær er i min optik ikke bare én af de dygtigste, mest empatiske journalister og tv-værter, vi har på dansk fjernsyn, men hun har altså også en likeability factor på højde med… ja, okay… julemanden!

Anyhow.

Cecilie Frøkjær ringede til os på én af de lune dage i juni, fordi hun skulle i gang med en ny podcast “Frøkjær & Forfatterne” sammen med Jyllands-Posten. Her var og er konceptet, at hun læser og derefter interviewer en række danske forfattere om deres udgivelser. En opgave, som Cecilie vurderede, krævede, at hun fik skærpet sine læsefærdigheder og blev en hurtigere læser.

Det var derfor, Cecilie kontaktede os.

Cecilie Frøkjær

Nå.

Vi aftalte en kursusdato, fandt et lokale og jeg glædede mig som et lille barn til juleaften til at møde Cecilie.

Og jeg MÅ bare sige…

Hun er præcis lige så sød og smilende og empatisk, som du oplever hende i fjernsynet i fx “Næste år, samme tid”.

NU… er Cecilie (udover sød) også en hurtigere og langt mere effektiv læser. Og jeg er ikke længere star struck. Bare endnu større fan.

Så.

Hvis DU vil lære præcis de samme læseteknikker som Cecilie, så du også kan komme nemmere og mere effektivt igennem bunkerne af læsestof på jobbet, på studiet eller privat – så får du alle detaljerne her.

På hjemmesiden kan du læse alt om de forskellige hurtiglæsningskurser, og se nogle korte videoklip med mig (underviseren) og et par udtalelser fra nogle af mine kursister.

Hvis du derefter stadig ikke helt ved, om det er noget for dig eller du er i tvivl om, hvilket kursus der passer bedst til dig og dit behov – så ring. Jeg er næsten lige så sød som Cecilie 😉 Og mit direkte nummer er 23460526.

Venlig hilsen
Uddannelseshuset
Anja Thybo

PS  For et par dage siden var Næstformanden for Dansk Journalistforbund, Tine Johansen, med på mit hurtiglæsningskursus, og jeg har lige fået en e-mail med hendes evaluering. Tine skriver: “Jeg gik meget opløftet fra kurset… følte mig som en mental Supermand… har allerede anbefalet kurset til adskillige på mit arbejde”. Taaak, Tine 🙂