Intern undervisning

Det er ofte virksomhedernes fagspecialister som underviser internt i virksomheden, og det stiller høje krav til kvalitet og pædagogisk opbygning af undervisningen.

Tidligere var faglig dygtighed, og en god PowerPoint nok! – Sådan er det ikke længere!

Med udgangspunkt i den nyeste forskning og viden om pædagogik og undervisningstekniker, opbygger vi sammen med dig, rammerne for dig som underviser. Uanset dit nuværende niveau.

Og vi hjælper dig til at finde dine styrker som underviser, og med at sætte dem i spil, så din undervisning bliver en udbytterig oplevelse for alle du underviser.

Læring er det der står tilbage, når det som er lært er glemt!

DBU Instruktørkorps har anvendt Uddannelseshuset i forbindelse med videreuddannelse af instruktørerne.

Der var en smidig og fin kontakt mellem DBU og Uddannelseshuset inden kurset, og de specielle forhold der gør sig gældende for DBUs instruktørkorps var meget fint implementeret i kursusmaterialet.

Instruktøren var velforberedt og gennemførte undervisningen på en levende empatisk måde. DBU Instruktørkorps var meget tilfredse med Uddannelseshuset.

Allan Vennike

DBU Diplominstruktør, DBU

Kurset har været rigtig godt og givende. Sten er den helt rigtige underviser, og et indhold som jeg kan bruge direkte i min undervisning.

Özlem Vural

Ishøj kommune

Jeg har fået rigtig meget ud af hele undervisningsforløbet. Glæder mig til at komme i gang!

Tina Ritter

Lyngby-Taarbæk kommune

KURSER I UNDERVISNINGSTEKNIK

Pædagogisk og undervisningsteknisk opdatering til både helt nye og mere garvede undervisere

 

Undervisningsteknik

Undervisningsteknik

Grundkursus for alle, som lige er begyndt at undervise, eller som gerne vil klædes på til at undervise. Alle de værktøjer du har brug for, for at blive en fremragende underviser.

læs mere
Finjustér din undervisningsteknik

Finjustér din undervisningsteknik

Du er en erfaren underviser, men er klar til at blive udfordret på din underviserstil. Klar til at få konstruktivt feedback, og få fyldt din pædagogiske værktøjskasse op.

læs mere
Design dine egne kurser

Design dine egne kurser

Lær at udvikle kurser i topkvalitet. Pædagogisk designede kurser, der sikrer at dine deltagerne når deres læringsmål hver gang.

læs mere
Pædagogisk og didaktisk opdatering

Pædagogisk og didaktisk opdatering

Få en pædagogisk og didaktisk opdatering, samt viden og færdigheder til at se nye nuancer i din undervisningspraksis, og modet til at videreudvikle, og forny, dig som en mere komplet underviser.

læs mere

Ring til os på telefon 45423244, hvis du er i tvivl om hvilket kursus som passer til dig!

Du kan også skrive direkte til Carsten Thybo på ct@uddannelseshuset.dk og få svar på dine spørgsmål