Kurser i kommunikation

Ring 45 42 32 44 og hør mere om et skræddersyet kursus hos jer

Samtaletræning

MUS – Medarbejderudviklingssamtalen

Få nogle enkle værktøjer til at holde endnu bedre MU Samtaler Kurset henvender sig til ledere, der ønsker at skabe bedre dynamik, og mere relevant indhold i den årlige udviklingssamtale. Eller til nye ledere, som ønsker en ramme for samtalerne, og en række...

læs mere

Ring 45 42 32 44 og hør mere om et skræddersyet kursus hos jer

Kurser i undervisningsteknik og intern træning

Undervisningsteknik

Grundkursus for alle, som lige er begyndt at undervise, eller som gerne vil klædes på til at undervise. Alle de værktøjer du har brug for, for at blive en fremragende underviser.

læs mere

Ring 45 42 32 44 og hør mere om et skræddersyet kursus hos jer

Alle vores basiskurser

Sæt rigtigt komma

Kan du sætte dine kommaer rigtigt? Forkerte eller manglende kommaer sender et useriøst signal. Korrekte kommaer forhindrer, at dine budskaber misforstås. Kurset er for dig, som  skriver på arbejdet, gerne vil kunne sætte rigtige kommaer, og som samtidig vil have...

læs mere

Hold (færre) bedre møder

Gode, velforberedte møder skaber hurtige, klare beslutninger og minimerer spildtid. Medarbejdere og ledere, som lærer, hvordan de kan effektivisere deres møder, kan også selv bidrage mere konstruktivt som mødedeltagere.

læs mere

Præsentationsteknik

Præsentationsteknik med power og gennemslagskraft Kurset sikrer, at du kan beskrive et klart og konkret mål for din præsentation og får teknikker til at generere de ideer, der skal forme indholdet af din præsentation, så den er skræddersyet til dit publikum. Du lærer...

læs mere

Notat- og referatteknik

Hvem kan med fordel tage et kursus i notat- og referatteknik? Sidder du med ansvaret for at tage notater til jeres møder og for at kunne skrive forskellige typer fyldestgørende referater, og du oplever at det tager for lang tid, eller at du har svært ved at få det...

læs mere

Ring 45 42 32 44 og hør mere om et skræddersyet kursus hos jer

Skræddersyet – Fordi det giver bedre kurser

Vi skræddersyr alle kurser og forløb, så de passer præcist til de udfordringer du står med.

Efter vi har talt sammen, og vi er helt enige om, hvad der er vigtigt for jer at få ud af kurset, sammensætter vi sammen med vores erfarne undervisere, et kursus specielt til jer.

 

U

Fokusér på det du er bedst til!

Find den dato som passer jer, så står vi for resten! Det sikrer, at du kan afholde et gennemarbejdet og velforberedt kursus, uden at skulle huske på detaljer og deadlines. Det har vi styr på, fra start til slut.

Læs hvad andre siger om os

 

 

En erfaren samarbejdspartner

Uddannelseshuset har været leverandør til private og offentlige virksomheder i mere end 50 år.

Fra det det første kursus i hurtiglæsning i 1965, til i dag, hvor vi stadig er at finde blandt de foretrukne kursusleverandører i Danmark.

 

 

Z

Vi holder dit kursus i hånden – fra start til slut

Der er styr på alle detaljerne, når vi leverer jeres kursus.

Med fokus på alle detaljer, holder vores kursuskoordinator styr på dine kurser, og sikrer at alt er koordineret og på plads, klar til jeres kursus.

 

Ring til os på telefon 4542 3244, hvis du er i tvivl om hvilket kursus som passer til dig!

Du kan også skrive direkte til Carsten Thybo på ct@uddannelseshuset.dk og få svar på dine spørgsmål